NF Tranås

NF Tranås är Naturskyddsföreningens lokala krets i Tranås med omnejd. I dagsläget ingår även Aneby-kretsen i föreningen. Vårt huvudsakliga intresseområde sträcker sig från Vättern till sjön Sommen, med all natur och allt djurliv däremellan. Vi arbetar emellertid även regionalt och på riksnivå inom Naturskyddsföreningen, samt i samverkan med andra miljöorganisationer. Se ett axplock av vårt arbete genom att klicka på följande länk:
Vårt engagemang för att Värna Vattnet, Presentation av NF Tranås, 2017-10-04

Vår målsättning är att verka för en hållbar utveckling för naturen och miljön i framförallt vårt närområde. Genom aktivt naturskyddsarbete, politisk påverkan och hjälp från engagerade medlemmar eftersträvar vi en hållbar samhällsutveckling, miljövänliga transporter, ekologisk mat och odling, och en mer naturvänlig framtid.

Blir gärna medlem i Naturskyddsföreningen och NF Tranås genom att klicka på denna text.

Styrelsemedlemmar:

Tillförordnad ordförande: Sven-Olof Wahlström
Vice ordförande: Troels Hoffmann
Sekreterare: Simon Söderstedt
Kassör: Bo Håkansson
Ledamöter: Anette Asp, Tomas Fasth, Anneli Gustafsson, Suzanne Schöblom, Anders Stenqvist

Foton på denna hemsida är tagna av medlem och fotograf Gunnar Lundqvist.

Se även våra enskilda Arbetsgrupper.