Framgång på Facebook

marta_fb

I Naturskyddsföreningens Riksförenings kampanj på Facebook, med syfte att att uppmärksamma naturskyddare, har NF Tranås ordförande Märta Svärd rönt stor framgång. Den bild som ovan visas, där domslutet om det underkända tillståndet för gruvan i Norra Kärr hålls högt, är en av dem som gillats flest gånger under kampanjen, vilket har uppmärksammats på flera håll. Detta är förstås väldigt kul! Kampen mot gruvan är emellertid inte över, även om betydelsefulla steg har tagits – se inlägget Styrelsemöte: Gruvan i Norra Kärr ligger inte på is.

Se även och gilla gärna det ursprungliga Facebook-inlägget.

 

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.