Studiecirkel: Värna Sommen

Välkommen till en studiecirkel om Sommens framtid!

NF Tranås arbetsgrupp Värna Sommen har nu startat en studiecirkel med samma namn, med syfte att diskutera och informera om hot mot Sommen. Sjön har stora naturvärden och är mycket viktig för Sommenbygden, varför arbetsgruppen även arbetar för en Natura 2000-klassificering av området. Till studiecirkelns träffar är både medlemmar och andra intresserade välkomna. För att kunna planera fika med mera ombedes dock anmälan till marta.svard@outlook.com. Samtliga träffar (förutom den 7/2) äger rum kl 18:00 i lokalen bakom gamla Ydrekiosken, på Ydrevägen 5, Tranås.

Datum och teman för kommande träffar (under 2017) listas nedan, samt i vår kalender.

  • 10/1 – Tema: Strandnära bebyggelse
  • 24/1 – Tema: Fritidsbåtar
  • 7/2   – Tema: Avloppsanläggningar (i Mjölby, lokal meddelas senare)
  • 21/2 – Tema: Flygkorridoren

 

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.