Styrelsemöte: Nytt år, nya möjligheter

Nedan följer ett sammandrag från NF Tranås styrelsemöte den 11/1-2017.


  • Styrelsen har beslutat att NF Tranås årsmöte ska hållas den 19 mars kl 15:00 vid Falla Spelt & Bagarbod. Medlemmar är varmt välkomna. Förtäring kommer att bjudas på och anmälan (samt specialkost) skickas till marta.svard@outlook.com.

  • Programgruppen arbetar med programmet för 2017 och siktar på att släppa det i mitten av februari. Samarbeten med kretsarna Kinda-Ydre och Mjölby-Boxholm har även förekommit gällande aktiviteterna.

  • Planärendegruppen har tagit del av planer gällande Strömsholmen, samt har med styrelsens stöd yttrat sig i frågan om Östanåparken. De anser bland annat att det är konstigt att åtgärder redan skett, även fast samrådstiden inte är slut, samt att man bör vara varsam med naturen i området.

  • Arbetsgruppen Värna Sommen planerar att den 14 mars arrangera en öppen föreläsning med Trafikverket om höghastighetsbanan, samt bjuda in Sommenbygdens politiska partier. Som förberedelse inför detta kommer även samtliga partier att frågas ut angående sina kunskaper om banan och den planerade dragningen över sjön Sommen.

  • Valberedningen arbetar just nu med de val och omval till styrelsen som kommer att ske på årsmötet. Nomineringar till styrelsen tas gärna emot och kan ske fram till den 2 mars. Dessa skickas till kajake.trygg@gmail.com eller kew@telia.com.

  • Styrelsen har beslutat att publicera NF Tranås nya Facebook-sida, som kommer att användas som komplement till hemsidan. Respons eller förslag gällande sidan tas gärna emot. Styrelsen letar även efter fler redaktörer som kan tänka sig att hjälpa till med att skapa inlägg och hålla Facebook-sidan aktiv.

Mötet avslutas.

 

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.