Artiklar och dokument

En handfull nya dokument har nu laddats upp till hemsidans arkiv. Bland annat svaren från utfrågningen av Sommenbygdens politker gällande höghastighetsjärnvägen, för er som missade artikeln i Tranås-Posten den 26 april 2017; ett uttalande om CETA-avtalet, som är ett stort hot mot vår svenska lagstiftning och miljö; samt synpunkter gällande den planerade vindkraftsparken vid Bordsjö utanför Aneby. Även en debattartikel från NF Riks (på initiativ av NF Tranås) om Tasmans fortsatta framfart i Norra Kärr har laddats upp. Bergsstaten meddelade dessvärre den 22 maj 2017 att Tasman fått ett tredje anstånd för komplettering av miljökonsekvensbeskrivningen, till den 2 januari 2018!

Ni kan komma till arkivet genom att klicka här, eller se dokumenten nedan:

Politikersvar om höghastighetsjärnväg, 2017-04-26

Debattartikel om beabetningskoncession i Norra Kärr, NF Riks, 2017-05-17

Svensk lagstiftning och miljö i fara genom CETA, 2017-06-07

Synpunkter på planerad vindpark vid Bordsjö, 2016-12-02
Överklagan till Förvaltningsrätten gällande vindpark vid Bordsjö, 2017-05-18

Årsmötesprotokoll, NF Jönköpings län, 2017-04-08

 

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.