Svamputflykt till Rubban

NF Tranås har nu fastlagt att vi den 24 september tar oss ut till Rubban-området för en höstskön svamputflykt (vilket tidigare varit preliminärt i programmet)!

Vi samlas kl 09:00 vid Parkhallen, eller vid grustaget på Östgötasidan kl 09:30. Ifrån grustaget går vi över gränsbäcken vid Skrällshål och vidare mot Rubban. Ta gärna med egen matsäck och svampkorg, m.m. Ingen sluttid är bestämd. Med svampguide och glatt humör hoppas vi på en trevlig stund i skogen! Se även i kalendern.

 

Kommentera

2 thoughts on “Svamputflykt till Rubban

  • Hej Christer,

   Föreläsningen i Boxholm om bevarandet av sjön Sommen är den 18 oktober, kl 18:30 i Folkets hus. Då kommer våra kunniga limnologer, Stellan och Jan, prata om sjön och bl.a. om vilken påverkan eventuella broar kan ha. Till höger på vår hemsida finns en kalender där du kan se alla kommande evenemang och om du där klickar på namnen kan du läsa mer om dem. Läs exempelvis mer om just denna föreläsning om Sommen via följande länk: https://www.naturskyddsforeningen.se/vad-du-kan-gora/kalender/forelasning-om-bevarandet-av-sjon-sommen-boxholm

   Jag svarar dig både här i kommentarerna och via mail, för att vara säker på att du får informationen.

   Vänlig hälsning
   Simon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.