Vuxenskolan: Ekofilosofi

Varför ser samhället ut som det gör idag? Vilka konsekvenser ser vi att vårt ekonomiska system och västerländska livsstil skapar och hur är egentligen vårt förhållande till naturen?

Under våren kommer en ekofilosof och folkhögskoleläraren Nathalie Robertsson hålla en studiecirkel i ekofilsofi på Studieförbundet Vuxenskolan, där hon går igenom olika politiska begrepp kopplat till förståelsen av kultur och natur samt ger ett ekoperspektiv kring sakens tillstånd. Det blir samtal om det lokala men också det globala. Ett ekofilosofiskt förhållningssätt är nödvändigt om vi ska förstå hur allt hänger ihop. Start sker torsdagen den 7/3 kl 18:30-20:00 digitalt via Teams. Totalt 6 träffar planeras.

Läs mer och anmäl dig här!

 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.