Manifestation för Ekmarkspark


Foto: Cecilia Undfors, för Tranås Tidning.

Imorgon torsdag, den 13/4, mellan kl 10-12 står Tommy Wisén, initiativtagare till en samling för motstånd mot bebyggelse i Ekmarkspark, på torget i Tranås. Han vill gärna att fler kommer och deltar i manifestationen, för att samla in namnunderskrifter mot den planerade bebyggelsen. Detta kommer även att följas upp vid två ytterligare fredagar, på torgdagar, med samma tema.

Vid frågor, ring Tommy Wisén, tel: 0140-12038.

Naturskyddsföreningen i Tranås uppmanar alla engagerade i frågan att titta förbi, om inte annat bara för att skriva under namninsamlingen! Ekmarkspark bör bevaras grön. Förtätning kan med fördel ske på annan plats.

 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.