Utställning på Naturum Sommen

 

NF Tranås utställning om hoten mot sjön Sommen finns nu att se på Naturum Sommen, vid Torpöns färjeläge. Utställningen är utformad av delar av arbetsgruppen Värna Sommen och utgörs av bilder tagna av medlem och fotograf Gunnar Lundquist, samt korta texter skrivna av styrelsen. Några smakprov visas ovan.

Utställningen kommer efterhand att vandra vidare till andra platser kring Sommen under det kommande året, för att ge så många som möjligt möjlighet att se den. Placeringen kommer kontinuerligt att rapporteras här på hemsidan.

Ta gärna en sommarutflykt förbi färjeläget och titta på bilderna, såväl som Naturums andra utställningar!

 

Dela

Kommentera

One thought on “Utställning på Naturum Sommen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.