Utställningen vandrar vidare till Boxholm och Österbymo

Trevliga nyheter! NF Tranås Sommen-utställning har nu vandrat vidare och kommer den 15/8 att sättas upp på Boxholms Bibliotek. Ni har här möjlighet att se utställningen fram till den 8/9, då den fortsätter söderut och den 11/9 sätts upp på Ydres Bibliotek, i Österbymo.

Ta chansen att se Gunnar Lundquists vackra bilder på sjön Sommen och lär er mer om de hot som finns mot just bygdens hjärta! För de intresserade kommer även mer information och material att finnas intill utställningen.

Glöm inte heller de föreläsningar NF Tranås arrangerar om bevarandet av sjön den 18/10, 24/10 och 31/10 i Boxholm, Österbymo respektive Tranås. Läs mer i vårt program eller i vår kalender.

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.