Uppdatering om avverkning i Romanäs naturreservat

Glada nyheter! I en artikel i gårdagens Tranås Tidning framhåller Park- och griftegårdschefen Magnus Berggren att man kommer att avvakta med den planerade avverkningen i Romanäs naturreservat, för tillfället. Vi har idag även fått ett officiellt meddelande från Park- och griftegårdsnämnden att avverkningen inte blir av den 18/1, som det var tänkt, och att man politiskt kommer att diskutera ärendet och NF Tranås skrivelser i mitten av februari. Detta är förstås positiva besked och vi hoppas på ett beslut om att planerna ändras – men avverkningen kan fortfarande komma att ske vid ett senare datum.

Vi tackar alla som engagerat sig i frågan och pustar för stunden ut, men kommer att bevaka ärendet noga framöver!

 

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.