Lyckad klimatmanifestation

Trots att vi inte fick stå utanför stadshuset, blev fredagen den 15 mars en lyckad dag med stor uppslutning! Både unga och gamla samlades tillsammans med oss för att vid fontänen nedanför Tranås torg visa sitt engagemang för klimatet. Många fina skyltar med viktiga budskap hölls högt och många personer ville diskutera både klimatfrågan och kommunens agerande. När vi från Parkhallen vandrade förbi stadshuset, stod till och med en ”vakt” i reflexväst på trappan. Manifestationen uppmärksammades både i Tranås Tidning, Tranås-Posten och av SVT Jönköping, så vi kan bara hoppas att budskapet ändå nått fram till våra politiker!

 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.