Tips om föreläsning i Nässjö!

Är ständig tillväxt förenligt med hållbar utveckling? Om inte, vad är betyder det för vårt samhälle?

Häng med på en föreläsning i Nässjö den 6/2 kl 18-20 med Anders Wijkman, som föreläser om de stora ekologiska och sociala utmaningar mänskligheten står inför. Däribland klimatförändringen, utarmningen av viktiga ekosystem samt den fortsatt stora fattigdomen i låginkomstländerna och den ökande ojämlikheten i våra samhällen. Det krävs systemförändringar för att bryta fattigdomens grepp och för detta behöver vi nya mätmetoder (indikatorer) som har sitt fokus på kvalitet – och inte som BNP på kvantitet!

Plats: Kulturhuset Pigalle i Nässjö. Läs mer här!

 

Dela

Kommentera

1 thoughts on “Tips om föreläsning i Nässjö!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.