Tack för loppisen!

I Lördags, den 5 maj, hölls den årliga långloppisen i Tranås och NF Tranås fanns såklart där med fanor, flygblad och återbrukbara ting. Trivsamt väder, trevligt folk och ett stort engagemang förgyllde dagen! Vi vill även tacka alla som skrev på vår namninsamling mot höghastighetståget. Vi fick in väldigt många underskrifter som kommer att vara mycket viktiga i arbetet för att bevara sjön Sommen! Glöm inte att vi även kommer finnas på torget i Tranås den 11 och 18 maj, samt även i höst, ifall ni vill diskutera naturfrågor eller skriva under.

 

Dela

Kommentera

One thought on “Tack för loppisen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.