Politikerutfrågning med ris och ros

Igår den 21 augusti höll NF Tranås i vår planerade politikerutfrågning, som en del av vårt valprojekt, med samtliga av Tranås kommuns partier. Ett stort antal deltagare slöt upp inför kvällen och nästan alla partier närvarade med sina främsta representanter. De fick under kvällen svara på tidigare utsända frågor om bland annat Ekmarkspark, gruvan i Norra Kärr och strandskyddet för sjön Sommen (se samtliga frågor här), varefter de för varje miljöfrämjande eller naturskyddande svar fick var sin ros. Oväntat många rosor delades faktiskt ut, vilket är mycket glädjande, och vi hoppas förstås att partierna håller vad de sagt vid detta möte! Roligt är också att flera av partierna efterlyste ett närmare samarbete med Naturskyddsföreningen i kommunens miljöfrågor.

Vi tackar konfrencier Lasse Johansson, samtliga politiker och alla som närvarade under kvällen för ett mycket trevligt och berikande möte! NF Tranås planerar att redovisa partiernas svar på frågorna här på hemsidan innan valet. Läs gärna även Tranås Tidnings artikel om kvällen genom att klicka här.

 

Dela

Kommentera

One thought on “Politikerutfrågning med ris och ros

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.