Klimatcirkel 2019

Goda nyheter! NF Tranås studiecirkel om klimathotet som det viskats om i vinden har nu fått färg och form. Det blir en lite större kurs, med två studiebesök och två föreläsningar, med både lokal förankring och vidare utblick. Vi kommer bjuda in både metereologen Pär Holmgren och Naturskyddsföreningens klimatsakkunniga Caroline Westblom, samt besöka kraftvärmeverket i Tranås och ETC:s Solpark i Katrineholm. Läs mer nedan, eller ladda hem programmet här.

Anmälan ska ha inkommit senast den 14 januari, och görs genom att manuellt skriva in länken nedan eller genom att klicka här.

 

Dela

Kommentera

4 thoughts on “Klimatcirkel 2019

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.